POČETNA STRANICA SMJEŠTAJ GDJE SMO O HVARU FOTO ALBUM CIJENE SMJEŠTAJA POPUNJENOST SMJEŠTAJA REZERVACIJEKuća "Seka" izgrađena je 1971. Od 1973. bavimo se iznajmljivanjem soba i apartmana. Kuća se redovito renovira i održava. Zajedno s okućnicom ima 500 m2. Prilazi kući su sa sjeverne i južne strane.


Kuća “SEKA” ima tri sobe i dva apartmana. Svaka soba ima kupaonu i balkon, frižider i ugodno je namještena. Apartman 1 koji se nalazi na drugom katu, sadrži jednu dvokrevetnu sobu, dnevni boravak s pomoćnim ležajem i malom kuhinjom te prekrasnom terasom koja gleda na more.
Drugi apartman se nalazi na prvom katu, ima dvije spavaće sobe, dvije kupaone i može primiti 4 osobe. Također ima pogled na more.

Sama kuća je smješetna na ulazu u grad, nedaleko centra, na malom brežuljku u mirnom kvartu. U krugu od 300m možete naći sve: trgovine, plaže, bankomat, taxi, autobusni kolodvor, restorane, caffe barove, turističke agencije i dr.


Kuća Seka

Vlasnik: Nikola Stipišić
Adresa: Glavica b.b.
Telefon: +385 (0) 21 741 274
Mob - 091 587 9992
Dobrodošli na web
stranice kuće
"Seka"


Vlasnik je Nikola Stipišić, penzioner. On će Vas˝dočekivati, ispraćati i za sve što Vam treba možete se obratiti njemu. Sporazumijeva se na njemačkom, talijanskom i engleskom jeziku.
Zahvaljujemo se na veličanstvenom gostoprimstvu!

Izrada Novena